WELKOM bij het Internationale Prinsentreffen

We heten u van harte welkom bij de website van de Stichting Prinsentreffen Nijmegen, die op zondag 26 januari 2020 voor de 27ste keer het Internationale Prinsentreffen in Nijmegen zal organiseren.

    

In het programma dit jaar o.a. Kleintje Pils (bekend van de schaatswedstrijden), Prinzengarde uit Erkelenz, Rot-Weiss uit Goch en uit Nijmegen dweilorkest Al mo we Krupe.

Het Prinsentreffen Nijmegen heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Begonnen in 1994 met 20 Prinsenkabinetten met hun Gevolgen, in 2019 waren dat er ruim 70 uit binnen- en buitenland. Het bezoekersaantal liep in de loop der jaren op van ongeveer 300 personen, inclusief de kabinetten, naar een volle Jan Massinkhal met ruim 1500 personen dit jaar. De bezoeken aan het Stadhuis, op uitnodiging van het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nijmegen werden door de gasten van het Prinsentreffen, door de jaren heen, op zeer hoge prijs gesteld. Helaas zijn we genoodzaakt om het bezoek aan het Stadhuis, een jaren lange traditie te schrapen uit ons programma. We zullen in 2020 wederom een bezoek brengen aan Restaurant & stadscafé De Waagh. Stadscafé en restaurant De Waagh is een unieke locatie in het centrum van Nijmegen. Modern en sfeervol, met respect voor vier eeuwen geschiedenis. Ook bij het Prinsentreffen op 26 januari 2020 verwachten wij weer een grote toevloed van deelnemende Prinsen en Prinsessen Carnaval uit België, Duitsland en alle windstreken van Nederland

Meld u aan vóór maandag 06 januari 2020

Wij zijn vol vertrouwen voor de toekomst, en zijn alweer aan de slag, om er in 2020 opnieuw een onvergetelijke dag van te maken.

Wij zien u daarom graag op zondag 26 januari 2020 in de Jan Massinkhal in Nijmegen, bij het 27-ste Internationale Prinsentreffen met, zoals u dat van ons gewend bent, een spetterend programma met veel noviteiten.

Graag tot ziens.


Bestuur Stichting Prinsentreffen Nijmegen.

Privacyverklaring Stichting Prinsentreffen Nijmegen