Voorwoord

Wij heten u van harte welkom bij de website van de stichting Prinsentreffen Nijmegen, die op zondag 3 februari 2019 voor de 26ste keer het Internationale Prinsentreffen in Nijmegen zal organiseren.

Het Prinsentreffen Nijmegen heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Begonnen in 1994 met 20 Prinsenkabinetten met hun Gevolgen, in 2018 waren dat er 60 uit binnen- en buitenland. Het bezoekersaantal liep in de loop der jaren op van ongeveer 300 personen, inclusief de kabinetten, naar een volle Jan Massinkhal met ruim 1200 personen dit jaar. De bezoeken aan het Stadhuis, op uitnodiging van het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Nijmegen werden door de gasten van het Prinsentreffen, door de jaren heen, op zeer hoge prijs gesteld. Helaas zijn we genoodzaakt om het bezoek aan het Stadhuis, een jaren lange traditie te schrapen uit ons programma. We zullen in 2019 wederom een bezoek brengen aan Restaurant & stadscafé De Waagh. Stadscafé en restaurant De Waagh is een unieke locatie in het centrum van Nijmegen. Modern en sfeervol, met respect voor vier eeuwen geschiedenis. Ook bij het Prinsentreffen op 3 februari 2019 verwachten wij weer een grote toevloed van deelnemende Prinsen en Prinsessen Carnaval uit België, Duitsland en alle windstreken van Nederland

Meld u aan vóór maandag 07 januari 2019

Wij zijn vol vertrouwen voor de toekomst, en zijn alweer aan de slag, om er in 2019 opnieuw een onvergetelijke dag van te maken.

Wij zien u daarom graag op zondag 03 februari 2019 in de Jan Massinkhal in Nijmegen, bij het 26-ste Internationale Prinsentreffen met, zoals u dat van ons gewend bent, een spetterend programma met veel noviteiten.

Graag tot ziens.


Bestuur Stichting Prinsentreffen Nijmegen.

Privacyverklaring Stichting Prinsentreffen Nijmegen

 

Op Zondag 10 januari 2016 is er een mooie impressie gemaakt door Sassendonktv Wilt je een indruk van dit fantastische evenement in Nijmegen, klik dan op deze link. Prinsentreffen 10 januari 2016

Op zondag 29 januari 2017 is er door Sassendonktv een impressie gemaakt van het 24ste Internationale Prinsentreffen. Zeker de moeite waard om even te bekijken om een indruk te krijgen van dit unieke feest.

http://sassendonktv.nl/seizoen-2016-2017/afl-24-prinsentreffen-nijmegen.html